Qui sóc

Sóc enginyer industrial i visc a València. El projecte Ikkaro és un projecte personal que va començar en juny de 2006 en Ikkaro.com. M’agrada el DIY, com fer, els experiments, les modificacions i totes les noves tecnologies. Per suposat que m’agrada Arduino, les impressores 3D i tot l’Open Hardware, però estic enamorat de les solucions de baixa tecnologia de tot el que podem fer amb imaginació i materials que trobem per tot arreu.

Es tracta d’un projecte personal, inicialment publicava moltes més notícies i molt més assíduament, però des de fa uns mesos vaig reprendre la web unificant altres projectes i ara parle també de llibres, de naturalesa, d’inteligencia artificial i de tot el que m’abelleix, encara que continue amb els recursos i els invents casolans.

La finalitat de crear aquesta versió en valencià o català és la de practicar i divulgar en una llengua que vas oblidant per no utilitzar-la. Aquesta versió catalana / valenciana d’Ikkaro és un projecte a llarg termini. No

Recorde com disfrutava veient El món d’en Beakman, que sense cap mena de dubte va ser un dels que van animar-me a començar en aquest món dels experiments, invents, modificacions, reparacions.