Experiments

Els experiments casolans són l’art de combinar components que pots trobar fàcilment a la teua casa o un supermercat sense haver d’anar a botigues especialitzades amb la finalitat de comprovar o demostrar algun fenomen científic.

Si aquest fóra un blog generalista, els experiments casolans englobarien els DIY, fes-ho tu mateix i invents de tota mena, descripcions de mecanismes fins i tot electrònica. Però en un lloc tan focalitzat com Ikkaro, on tot és DIY, ciència i tecnologia casolana creiem que cada cosa ha d’estar en el seu lloc.

Recorrent a la definició de “Experimentar” encasellarem com a experiment casolà qualsevol en el qual vulguem descobrir, comprovar o demostrar fenòmens o principis científics dins de l’àmbit de les ciències *fisicoquímias i naturals.

Estem classificant per Experiments per a nens. NO T’HO PERDES

A les fitxes d’experiments ressaltaré diferents punts : Materials, Cost, Temps de realització, Edat per a la qual està indicat (en això ens ajuda una psicòloga infantil en el cas d’experiments per a xiquets) i què podem aprendre, explicar o en què podem aprofundir

Espere que us agrade el nou projecte!

Com fer neu artificial

Com fer neu artificial casera
Fa molt de temps que volia fer neu artificial. És una manualitat que ens servirà per a decorar el nostre pessebre o si fem una maqueta amb els petits de la casa i volem donar-li una mica de realisme amb neu. O només perquè s’embruten les mans y gaudisquen d’una estona.

He provat a fer la neu artificial de 5 formes diferents, i en aquests article te les ensenye i compare. Internet està plé de tutoriales sobre com fer neu amb blocs i em pareix una activitat desastrosa i que no és adequada per a xiquets

Després d’un primer intent malograt, m’ha agradat tan poc que he buscat més mètodes o receptes per a fer neu artificial casera, d’una forma més segura, espectacular i que pugueu fer fàcilment amb els vostres fills. Ací us ho deixe tot.Read MoreCom fer neu artificial »