Construeix a Rosetta y Philae amb els teus fills

Si vols passar un cap de setmana ensenyant-li al teu fill més sobre l’espai, l’astronomia, la ciència i l’aeronàutica, et deixe uns recursos que ha penjat la pròpia ESA (Agència Espacial Europea) per a professors i per a xiquets.

Modelo Rosetta i Philae papercraft

Pots aprofitar que el tema està d’actualitat i parlen en la tele per a introduir el tema al teu fill. Que s’haja enviat un objecte des de la terra fins a un cometa a 500 milions de km i que viatja a 60.000 km/h perquè li ha d’impressionar. Perquè això és el que ha fet la Missió Rosetta amb la sonda Philae.

Read moreConstrueix a Rosetta y Philae amb els teus fills

Com fer neu artificial

Com fer neu artificial casera
Fa molt de temps que volia fer neu artificial. És una manualitat que ens servirà per a decorar el nostre pessebre o si fem una maqueta amb els petits de la casa i volem donar-li una mica de realisme amb neu. O només perquè s’embruten les mans y gaudisquen d’una estona.

He provat a fer la neu artificial de 5 formes diferents, i en aquests article te les ensenye i compare. Internet està plé de tutoriales sobre com fer neu amb blocs i em pareix una activitat desastrosa i que no és adequada per a xiquets

Després d’un primer intent malograt, m’ha agradat tan poc que he buscat més mètodes o receptes per a fer neu artificial casera, d’una forma més segura, espectacular i que pugueu fer fàcilment amb els vostres fills. Ací us ho deixe tot.

Read moreCom fer neu artificial